Info

Loukita er drevet af Lou Graversgaard Johansen. Navnet 'Loukita' stammer fra det spanske 'Loquita' og betyder "den lille skøre pige".


Loukita blev født April 2008 i bagenden af en tøjforretning i Elmegade. Som månederne gik, voksede barnet sprudlende og fra 1 September 2010 hoppede hun i egne lækre lokaler i Birkegade. Hos Loukita er der blevet kælede for at skabe en stemning der er langt fra "frisør-agtig". Så snart man træder ind af døren, mærker man straks den varme "hjemmelige" hyggestemning.

Lou har arbejdet i branchen siden 1998. Hun blev udlært hos Athur i Roskilde og siden har hun arbejdet hos Xylyx i Kbh, På Ibiza, hos Frisør Polopelo i Barcelona og X-salonen i Kbh.


Natasha startede hos Loukita 1 juli 2015. Hun er udlært i 2012 og har efter sin læretid, høstet en masse god hår erfaring, i Barcelona, På et krydstogtskib i det Carribiske hav, hos My og Holger i Aalborg.

Emma startede hos Loukita som elev i november 2016.


Udover den dejlige "dagligstue" atmosfair, er pigerne yderst professionelle og klar til at byde endnu flere klippetrængende Københavnere velkommen.