Info

Loukita er drevet af Lou Graversgaard Johansen. Navnet 'Loukita' stammer fra det spanske 'Loquita' og betyder "den lille skøre pige". Loukita blev født April 2008 i bagenden af en tøjforretning i Elmegade. Som månederne gik, voksede barnet sprudlende og fra 1 September 2010 hoppede hun i egne lækre lokaler i Birkegade.

Hos Loukita er der blevet kælede for at skabe en stemning der er langt fra "frisør-agtig". Så snart man træder ind af døren, mærker man straks den varme "hjemmelige" hygge- stemning. Lou har arbejdet i branchen siden 1998.

Hun blev udlært hos Athur i Roskilde og siden har hun arbejdet hos Xylyx i Kbh, På Ibiza, hos Frisør Polopelo i Barcelona og X-salonen i Kbh.

 

Natasha startede hos Loukita 1/7 2015. Hun blev udlært i 2012 og har efter sin læretid høstet en masse god hår erfaring i Barcelona, på et krydstogtskib i det caribiske hav, og hos My og Holger i Aalborg.

 

Emma startede hos Loukita som elev i 2016 og blev udlært i juni 2020 og nu som ægte frisør, er hun stadig hos os.


Clara startede som elev hos Loukita december 2021. Hun var halvvejs i uddannelsen da hun startede og er ved færdigøre de sidste to år hos os. Hun er udlært 2/12 2023.

 

Udover den dejlige "dagligstue" atmosfair, er frisørerne yderst professionelle og klar til at byde endnu flere klippetrængende Københavnere velkommen. Alle frisører i Loukita, er oplært med Loukita klippe teknikker og klippe stil.